Περιγραφή 

Είναι η πρώτη σου συνέντευξη σε τεχνολογικό ρόλο και ιδρώνεις μόνο στην ιδέα του να περάσεις στο κατώφλι της εταιρίας; Αγχώνεσαι για το τι θα σε ρωτήσουν και ποιες απαντήσεις θεωρούνται σωστές και ποιες λάθος; Η ομάδα του CollegeLink, ετοίμασε ένα Workshop μόνο για σένα! Κατά τη διάρκεια του workshop, θα μάθεις όλα εκείνα τα μικρά tips που χρειάζονται, προκειμένου να ξεχωρίσεις στη συνέντευξη και εν τέλει να εξασφαλίσεις τη δουλειά των ονείρων σου! Θα ανακαλύψεις τις ερωτήσεις που κάνουν συνήθως οι Recruiters στους υποψηφίους και γιατί είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα ειλικρινής στις ερωτήσεις που σου τίθενται. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να διατυπώσεις τις απορίες σου και να συζητήσεις τους προβληματισμούς σου γύρω από τη διαδικασία της συνέντευξης.

Workshop Instructors: Χριστίνα Τζανή, Βάσια Ψαλλίδα

Χριστίνα Τζανή – Recruitment Solutions Manager, CollegeLink

Η Χριστίνα είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εν ενεργεία M.Sc. φοιτήτρια στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. 

Η εμπειρία της περιλαμβάνει την Intracom-Telecom & τα Public Media Markt για 3 χρόνια, ενώ αυτή τη στιγμή εργάζεται στο CollegeLink, την πρώτη entry-mid level recruitment πλατφόρμα, τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Έχει βοηθήσει περισσότερες από 50 εταιρείες να βρουν το επόμενο ταλέντο τους. Εξωστρεφής και λάτρης της τέχνης της αρέσει να δημιουργεί το 1ο βήμα μιας σχέσης μεταξύ ενός υπαλλήλου και ενός οργανισμού.

Βάσια Ψαλλίδα – Recruitment Solutions Specialist, CollegeLink

Η Βάσια είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και φοιτήτρια του MBA με κατεύθυνση “Ψηφιακό Επιχειρείν” στο ΠΑ.Δ.Α. Εξωστρεφής και κοινωνική, αποτελεί την ιδανική επαγγελματία για τον τομέα της στελέχωσης. Μαζί με την αφοσίωσή της και τη δέσμευσή της στην αριστεία, κατανοεί γρήγορα τις ανάγκες των υποψηφίων της. Οι τοποθετήσεις της γίνονται με αποτελεσματικό και έγκαιρο τρόπο. Είναι παθιασμένη με τον στόχο της να βοηθήσει τον κάθε υποψήφιο εκεί έξω να ακολουθήσει την καριέρα που ονειρεύεται και του ταιριάζει.

Όλη η εργασιακή της εμπειρία τα τελευταία 3 χρόνια αφορά εταιρείες στελέχωσης προσωπικού. Εργάζεται στο CollegeLink από το 2021 και έχει αναλάβει τον ρόλο της “Recruitment Solutions Specialist” έχοντας βοηθήσει ποικίλες εταιρείες να βρουν το ιδανικό τους υποψήφιο.