«Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία και Εταιρική και Κοινωνική Ευθύνη»

Η εθελοντική προσπάθεια των προπτυχιακών φοιτητών του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στέφθηκε με επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά με τη διοργάνωση του 4ου Φοιτητικού Συνεδρίου Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό και συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ στις 17 Μαίου 2007 με θέμα “Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία και Εταιρική και Κοινωνική Ευθύνη”.
Δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς νέους ερευνητές και υποψήφιους διδάκτορες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να παρουσιάσουν, ενώπιον περισσότερων από 530 συνέδρων που συμμετείχαν, τις έρευνές τους και την επιστημονική τους άποψη πάνω σε θέματα που άπτονταν πολλών επιστημονικών κλάδων κυρίως οικονομικών, κοινωνικών και τεχνολογικών. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν 71 εργασίες από ερευνητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων από όλη την Ελλάδα, καθώς και Ελλήνων ερευνητών Πανεπιστημίων της Δυτικής και Βόρειας Ευρώπης.
Το 4o συνέδριο αυτή τη φορά ξεκίνησε με τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης υπό το συντονισμό του Καθηγητή Κωνσταντίνου Γ. Ζωγράφου, προέδρου του Τμήματος ΔΕΤ. Συμμετείχαν ο Καθηγητής Σ. Λιούκας καθώς και και στελέχη των επιχειρήσεων ΤΙΤΑΝ Α.Ε., ΤΙΜ HELLAS, Greenpeace και COCO-MAT, εταιρίες οι οποίες έχουν αναπτυγμένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αναπτύσσοντας τις θέσεις τους σχετικά με το θέμα του συνεδρίου.

Τα μέλη ΔΕΠ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Πάντειο Πανεπιστήμιο μας τίμησαν και πάλι με την ενεργή συμμετοχή τους κατά τη διάρκεια των τεσσάρων παράλληλων συνεδριών

Στο συνέδριο αυτό, εδραιώθηκε ο θεσμός του επιστημονικού βραβείου της καλύτερης εργασίας του συνεδρίου, το οποίο έλαβε η εργασία των κων Λ. Α. Ζαμπετάκη και Κ. Ζαμπετάκης με θέμα “Ο Ρόλος της Συναισθηματικής Νοημοσύνης στην Επιχειρηματική Διαδικασία: Η Περίπτωση των Επιχειρηματικών Προθέσεων.”. Επιπλέον, υλοποιήθηκε ο μαθητικός διαγωνισμός, στον οποίο βραβεύτηκε η καλύτερη εργασία μαθητή Λυκείου. Το θέμα του 1ου μαθητικού διαγωνισμού στα πλαίσια του 4ου Φοιτητικού Συνεδρίου Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ήταν Θέμα: «Διοικητική Επιστήμη, Τεχνολογία και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» και το βραβείο έλαβε η μαθήτρια Β’ Λυκείου, Ελένη Χατζηγιάννη.
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Πολιτισικού και Συνεδριακού κέντρου ΔΑΪΣ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Χορηγοί του συνεδρίου αυτού, οι εταιρίες: Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, i-learn, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Εκδόσεις Κλειδάριθμος, Microsoft Hellas, ΜΥΛΧΑΝ HELLAS, Κ. Παπαθανασίου, Εκδόσεις Πανεπιστημιακό και stelechi.gr. Χορηγοί Επικοινωνίας του συνεδρίου: περιοδικό ONLINE και ASOEE-Online.gr. Το συνέδριο στήριξε και το πρόγραμμα ΕΠΕΑΕΚ του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Στους συμμετέχοντες του Συνεδρίου μοιράσθηκαν οι τσάντες του Συνεδρίου που περιλάμβαναν τα Πρακτικά με τις ολοκληρωμένες εργασίες (σε CD για τους συνέδρους και σε hard-copy για τις βιβλιοθήκες των Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι.) καθώς και τα Πρακτικά με τις περιλήψεις όλων των παρουσιάσεων του Συνεδρίου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ 4ου ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

 1. Κ. ΛΙΟΥΚΑΣ ΣΠΥΡIΔΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΕΤ
 2. Κ. ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΤΙΤΑΝ Α.Ε.
 3. Κ.ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΤΙΜ HELLAS
 4. Κ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ GREENPEACE
 5. Κ. ΛΙΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ COCO-MAT

Συντονιστής: Καθηγητής Κ. Ζωγράφος, τμήμα ΔΕΤ, Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ – ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ Α1:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Συντονιστής: Π. Δημητράτος

 1. Κ. Ρουγγέρης, Γ.Σ. Ανδρουλάκης. Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες: Ένα Μοντέλο για τον Υπολογισμό της Πιθανότητας Εμφάνισης ενός Υποψήφιου Αγοραστή.
 2. Ε. Αγγελοπούλου, Κ. Μπαρδάκη. Αρχιτεκτονική Σχεδίαση & Αξιολόγηση Πληροφοριακού Συστήματος Ιχνηλασιμότητας με Υιοθέτηση της Τεχνολογίας RFID.
 3. Δ. Πετρής. Τεχνικές Ενδιάμεσης Μνήμης σε Δίκτυα Κινητών Κόμβων.
 4. Α.Π. Βαβάτσικος, Ι. Κράιας, Ν. Σπυρόπουλος. Υποστήριξη Χωρικών Αποφάσεων σε Περιβάλλον Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών.
 5. Α. Λάσκαρης, Ε. Νίνου, Κ. Παπαδιόχος, Ν. Ψυχάρης. Ανασχεδιασμός του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Πτήσεων ενός Αεροδρομίου για την Εναρμόνιση του με τις Ανάγκες Επιχειρησιακού Σχεδιασμού.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ Α2:ΠΟΣΟΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Συντονιστής: Κ. Πραματάρη.

 1. Μ. Ζαχαριάδης, Χ.Δ. Ταραντίλης, Χ.Θ. Κυρανούδης. Αλγόριθμος Απαγορευμένης Έρευνας για την Επίλυση ενός Προβλήματος Δρομολόγησης με Περιορισμούς Φόρτωσης.
 2. Ο. Χατζηκωνσταντίνου, Γ. Λυμπερόπουλος, Γ. Κοζανίδης. Βελτιστοποίηση Προγραμματισμού Παραγωγής σε Χημική Βιομηχανία Παραγωγής Ρητίνης PET.
 3. Γ. Ζόμπολας, Χ. Ταραντίλης, Γ. Ιωάννου. Βελτιστοποίηση του Προβλήματος Flowshop με Χρήση Γενετικών Αλγορίθμων – Σύγκριση με Κλασσικές Ευρετικές Μεθόδους.
 4. Ι. Τσικής, Γ. Λυμπερόπουλος. Ανταγωνισμός για την Καλή Θέληση Πελατών Βάσει της Διαθεσιμότητας Προϊόντων.
 5. Δ. Παρασκευόπουλος, Π. Ρεπούσης, Χ.Δ. Ταραντίλης, Γ. Ιωάννου. Το Πρόβλημα Δρομολόγησης Στόλου Οχημάτων με Προδιαγραφές.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ Α3 : ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συντονιστής: Χ. Ταραντίλης.

 1. Μ. Ιωακειμίδη. Περιβαλλοντική Ευθύνη: Μια Διάσταση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Αθλητική Βιομηχανία.
 2. Α. Τσαμάκος, Π. Βλάχος, Α. Βρεχόπουλος. Εμπιστοσύνη και Αντιλήψεις των Καταναλωτών για τα Εταιρικά Προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης στο Περιβάλλον της Κινητής Τηλεφωνίας
 3. Β.Ν. Κέφης. Επιχειρηματική Ηθική και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
 4. Ν. Κυριαζόπουλος, Π.Μ. Delattre. Πληροφοριακά Συστήματα & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μια ματιά στις δυνατότητες και πρακτικές των συστημάτων PLM.
 5. Τ. Παπαφλωράτος. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Ένα σύγχρονο Εργαλείο Μάνατζμεντ ή Στρατηγικός Διαμορφωτής Εταιρικής Δράσης.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ B1 : ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ & ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Συντονιστής: Π. Δημητράτος.

 1. Λ. Α. Ζαμπετάκης, Κ. Ζαμπετάκης. Ο Ρόλος της Συναισθηματικής Νοημοσύνης στην Επιχειρηματική Διαδικασία: Η Περίπτωση των Επιχειρηματικών Προθέσεων.
 2. Α. Γουλιέλμος, Π. Πλωμαρίτου. Επιχειρηματική Ηθική και Μάρκετινγκ στη Ναυτιλιακή Επιχείρηση.
 3. Α. Δαλακούρα. Ανάπτυξη Ηγετών από Ηγέτες: Μελέτη της Ηγεσίας ως Οργανωσιακή Ικανότητα και Σύστημα.
 4. Ι. Δεληγιάννη. Στρατηγικά Στάδια Ανάπτυξης Νέων Επιχειρήσεων: Ανάλυση Μέσω Μελετών Περίπτωσης.
 5. Ε. Μαυραγάνη. Ακολουθούν Στρατηγικές Μάρκετινγκ τα Ελληνικά Μουσεία.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ B2 : ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Συντονιστής: Κ. Πραματάρη.

 1. Α. Τόκα, Ε. Ιακώβου. Θεωρία Παιγνίων και Λήψη Αποφάσεων στη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
 2. Σ. Γκαγιαλής, Α. Σπανός, Ν. Παναγιώτου. Συστήματα Προηγμένου Προγραμματισμού για την Εφοδιαστική Αλυσίδα: Ανασκόπηση, Εξελίξεις και Προκλήσεις.
 3. Μ. Χατζηπαναγιώτη, Ε. Ιακώβου, Κ. Γκοτζαμάνη. Διαχείριση Ποιότητας στην Εφοδιαστική Αλυσίδα.
 4. Χ.Σ. Τσανός. Εννοιολογικό Πλαίσιο για τη Διερεύνηση της Σχέσης μεταξύ της Ολοκλήρωσης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και της Απόδοσης της Ολοκληρωμένης Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
 5. Ν. Λεοντιάδης. Αξιολόγηση και Υλοποίηση RFID Τεχνολογιών και Προτύπων στο Πλαίσιο Διαχείρισης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ B3 : ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Συντονιστής: Ρ. Μάρκελλος .

 1. Β. Βασιλειάδης, Γ. Δούνιας. Νέες Μέθοδοι Υπολογιστικής Νοημοσύνης με Βάση την Ευφυή Συμπεριφορά Δικτύων και Συστημάτων του Φυσικού Κόσμου: Βιβλιογραφική Ανασκόπηση Σχετικών Εφαρμογών στα Χρηματοοικονομικά
 2. Γ. Μαμάνης. Βελτιστοποίηση Χαρτοφυλακίου: Μοντελοποίηση και Μέθοδοι Επίλυσης.
 3. Γ. Δασκαλάκης, Δ. Ψυχογιός, Ρ. Ν. Μάρκελλος. Αποτίμηση Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης Δικαιωμάτων Εκπομπών Διοξειδίου του Άνθρακα
 4. Β. Παπαδάκης, Ι. Θάνος. Αξιολόγηση της Επιτυχίας των Εξαγορών και Συγχωνεύσεων: Μία Εμπειρική Διερεύνηση.
 5. Β. Μακροπούλου. Οικονομικά του Περιβάλλοντος: Η Προσέγγιση Πραγματικών Δικαιωμάτων

ΣΥΝΕΔΡΙΑ Γ1 : ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ I

Συντονιστής: Γ. Νικολάου

 1. Λ. Παπαγιαννάκης, Ν. Μπερίκου. Συγκριτική Αξιολόγηση Μοντέλων Εκτίμησης της “Τεχνολογικής” Ανταγωνιστικότητας.
 2. Ι.Ν. Κατσίκης, Λ.Π. Κυργίδου, K.E.D. Soderquist. Η Επιχειρηματικότητα ως Στρατηγική για την Ανάπτυξη Η Έννοια της “Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας”, Θεωρία και Εμπειρική Μελέτη.
 3. O.E. Δεμεσούκα. Σχεδιασμός Προϊόντων με την Μέθοδο του Αξιωματικού Σχεδιασμού.
 4. Γ. Παπαγιαννάκης. Περιβαλλοντική Στρατηγική: Προσδιοριστικοί Παράγοντες, Εφαρμογές και Αποτελέσματα.
 5. Ε. Πρασοπούλου και Ν. Πουλούδη. Τακτικές Υιοθέτησης Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης: Η Περίπτωση του Taxis.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ Γ2 : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ I

Συντονιστής: Δ. Χατζηαντωνίου

 1. Α. Θεοτόκης. Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Λιανεμπόριο: Ο Ρόλος της Τεχνολογικής Ετοιμότητας και της Συμμετοχής των Καταναλωτών στο Σχεδιασμό των Διαδικασιών.
 2. Ν. Κορφιάτης, Λ. Κιοσές. Αναλύοντας την Ελληνική Wikipedia: Μετρικές, Συγκρίσεις και Συμπεράσματα.
 3. OΣ. Ηλιάκης. Rest – Η Νέα Προσέγγιση Ανάπτυξης Web Services Rest Vs Soap.
 4. Ε.Ε. Μαγγανάρη. Η Ατμόσφαιρα του Καταστήματος στο Ηλεκτρονικό Λιανεμπόριο.
 5. Ε.Κ. Κεβόρκ, Α.Π. Βρεχόπουλος. Web Atmospherics’ Effects on Consumer Behaviour: A Relationship Marketing Perspective.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ Γ3 : ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΙ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Συντονιστής: Σ. Ξανθόπουλος

 1. Π. Ανδριανέσης, Γ. Λυμπερόπουλος, Γ. Κοζανίδης. Μηχανισμοί της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.
 2. Α.Π. Βαβάτσικος, Γ.Κ. Κουλίνας. Επίλυση Πολυκριτηριακών Προβλημάτων με την Ασαφή Αναλυτική Ιεραρχική Διαδικασία – Εφαρμογή στην Επιλογή Προμηθευτή.
 3. Π. Λειβαδάρου. Αλγόριθμοι Βελτιστοποίησης οι οποίοι Βασίζονται στον Τρόπο με τον οποίο Συμπεριφέρεται μια Αποικία Μυρμηγκιών.
 4. Π. Γεωργίου, Κ. Φλώριος, Γ. Μαυρωτάς, Δ. Διακουλάκη. Διερεύνηση και Αξιολόγηση Επενδυτικών Ευκαιριών υπό το Πλαίσιο Εφαρμογής των Ευέλικτων Μηχανισμών του Πρωτοκόλλου του Κιότο με Συνδυασμένη Χρήση Μεθόδων Πολυκριτηριακού Προγραμματισμού και Πολυκριτηριακής Ανάλυσης.
 5. Σ. Ξανθόπουλος, Δ. Λούζης. Κλασματική Συν-ολοκλήρωση στις Ευρωπαϊκές Τιμές Ηλεκτρικής Ενέργειας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ Δ1 : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ II

Συντονιστής: Δ. Χατζηαντωνίου

 1. Κ. Πολυχρονόπουλος, B. Κουτσιουρής, A. Βρεχόπουλος. “Ψυχαγωγικός Οδηγός Ενημέρωσης”: Υπηρεσία Επίγνωσης Θέσης για Δίκτυα 3ης Γενιάς
 2. Γ. Γούσιος, Δ. Σπινέλλης. Διαχείριση Ερευνητικών Έργων με Χρήση Εργαλείων Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα.
 3. Ε. Μάντζαρη, Α. Βρεχόπουλος. Κοινωνικές και Επιχειρηματικές Προοπτικές της Ψηφιακής Διαδραστικής Τηλεόρασης.
 4. Ι.Α. Μαντζουράτου, Β. Βλάχος, Δ. Σπινέλλης. Δημιουργία Ενός Ελληνικού Κέντρου Επείγουσας Αντιμετώπισης Ψηφιακών Απειλών για Οικιακούς Χρήστες και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (GR-CERT).
 5. Κ. Μπαρδάκη. Αναπλήρωση Ραφιού στο Λιανεμπόριο με Υιοθέτηση της Τεχνολογίας RFID: Ανάλυση Απαιτήσεων & Αξιολόγηση Εναλλακτικών Σεναρίων Εφαρμογής.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ Δ2 : ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΙΙ

Συντονιστής: Π. Δημητράτος

 1. M. Φωτάκη, Ρ. Μάρκελλος, Μ. Μανιά. Επιδράσεις των Μεταβολών σε Ανθρώπινους Πόρους στην Αξία μιας Επιχείρησης: Ενδείξεις από την Αγορά Ποδοσφαίρου στη Μεγάλη Βρετανία.
 2. Κ. Φούσκας, Ε. Συρίγος. Εξετάζοντας την Σχέση μεταξύ Χαρακτηριστικών των Σπουδών και Επιλογής Τμήματος των Διδασκόντων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 3. Μ.Κ. Πατεράκη, Ι.Ν. Κατσίκης. Επιχειρησιακές Στρατηγικές Αποκαθετοποίησης: Η Περίπτωση των Outsourcing και Collaborative Forecasting Planning and Replenishment (CFPR).
 4. Δ.Μ. Δοϊνάκης. Μεταφορά Τεχνολογίας: Μία Καινοτόμος Διαδικασία.
 5. Μ. Γύφτου, Ε. Λουκά, Θ.-Μ. Μακρή, Χ. Μανιφάβα, Μ. Τόμπρου. Παραβίαση ή Εκπλήρωση του Ψυχολογικού Συμβολαίου; Κινητοποιώντας τον Εργαζόμενο.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ Δ3 : ΓΝΩΣΗ & ΘΕΜΑΤΑ MANAGEMENTΔ3 : ΓΝΩΣΗ & ΘΕΜΑΤΑ MANAGEMENT

Συντονιστής: Γ. Νικολάου.

 1. Ι.Ν. Κατσίκης, Κ.Χ. Κωστόπουλος, Δ.Α. Μπράχος, Σ.Σ. Φιλιππίδου. Η Καινοτομία ως Συστημική Διαδικασία: Η Έννοια του Εθνικού Συστήματος Καινοτομίας και η Ελληνική Περίπτωση.
 2. Π. Γκιούρκα. Διαχείριση της Καινοτομίας στη Βιομηχανία των Κατασκευών.
 3. Α. Μαρινάκη. Ικανοποίηση και αφοσίωση πελάτη.
 4. Θ. Παπαδόπουλος. Εννοιολογικό Πλαίσιο για τη Διερεύνηση των Αλληλεπιδράσεων μεταξύ των Δικαιούχων κατά τη Διάχυση της Καινοτομίας Διαδικασιών στο Δημόσιο Τομέα Υγείας.
 5. Γ. Ατσάρος, Ε. Βαγιάκος, Α. Βρεχόπουλος. Τρέχουσα Επιχειρηματική Πρακτική και Περιθώρια Βελτίωσης της Διαδικασίας Πωλήσεων στον Κλάδο των Αγροεφοδίων.

POSTERS

 1. Δ. Αντωνιάδης, Ι.-Α. Μαντζουράτου, Α. Μηλιώνης, Μ. Σπυροπούλου. Ο Ρόλος του Διευθυντή Πληροφορικής στο Σύγχρονο Επιχειρηματικό Περιβάλλον.
 2. Γ. Βαχρατίδης Γεώργιος, Π. Λειβαδάρου. Στρατηγική Προσέγγιση της Διαχείρισης Γνώσης στις Αστικές Συγκοινωνίες Αθηνών.
 3. Κ. Δημητριάδου, Σ. Δημητριάδη. Σύγκριση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας με τα Επώνυμα Προϊόντα.
 4. Α. Κατσιούλης, Α. Τσαμπούρης. Γενική Εικόνα του Συστήματος Υγειονομικής Περίθαλψης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης.
 5. Ε. Κοδέλλα. Έρευνα για την Ικανοποίηση των Καταναλωτών από τα Μηχανήματα Αυτόματης Εξυπηρέτησης (ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος
 6. Σ. Κωστάκη. Συναισθηματική Νοημοσύνη και Διοίκηση.
 7. Θ. Λαύκα, Α. Λιαμπότη, Ν. Μάλλιος, Σ. Χατζή. Ο Ρόλος της Αυτοεικόνας των Εργαζομένων στις Στάσεις τους Απέναντι στην Οργανωσιακή Αλλαγή και Ανάπτυξη.
 8. Α. Μάρος. Το Ηλεκτρονικό Μποϊκοτάζ ως Στοιχείο Δύναμης των Καταναλωτών στο Διαδίκτυο.
 9. Ε. Μελίδης, Κ. Υπερήφανος. Χρήση Λογισμικού στην Μοντελοποίηση Διαδικασιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.
 10. Ν. Πρέβες, Β. Καννελλίδης. Η Επένδυση σε Ανθρώπινο Κεφάλαιο ως Μέσο Απόκτησης και Διατήρησης Στρατηγικού Πλεονεκτήματος ενός Οργανισμού.
 11. Ε. Τέμπου. Η Επιστήμη της Επιχειρησιακής Αρχιτεκτονικής.